Over KingLier

Onze basis bestaat uit twee pijlers, psychologie en performance. In het kruispunt van deze vakgebieden, ligt onze expertise.

Visie

We hebben ons laten inspireren door de liervogel; een van de creatiefste en grootste performers van het dierenrijk. De roep van deze vogel is een rijke mengeling van zijn eigen repertoire en imitaties van geluiden die het dier ooit gehoord heeft in zijn omgeving. Daarmee componeert hij een uniek, eigen lied.


Dat principe streven wij ook na bij onze coaching en trainingen. We willen jouw specifieke talent, kwaliteit en eigenheid verrijken met algemene technieken, kennis en inzichten. Geen standaardplaatje dus waaraan iedereen zou moeten voldoen, maar zoeken naar hoe je dicht bij jezelf blijft en tegelijk je performance kunt maximaliseren voor het gehoor van dat moment.

De trainers

Wij zijn Jeroen Smit en Miriam de Hoogh en vormen samen KingLier. Wij werken als duo en individueel en zijn door onze verschillende achtergronden en aandachtsgebieden daarbij een goed team. Onze thuisbasis is Den Haag, maar wij werken in het hele land. Als je meer wilt weten over onze achtergronden en onze aanpak, klik op de button hieronder.